Street Triple

Ευκίνητη, δυνατή, με τρικύλινδρο χαρακτήρα που ξεχειλίζει, η αντίληψη της Triumph Street Triple σε σχέση με τη διασκέδαση και την περιπέτεια κάνει την κάθε βόλτα, είτε είναι σε στενά δρομάκια της πόλης είτε σε ανοιχτούς επαρχιακούς δρόμους, να φαίνεται σαν να είναι η καλύτερη που είχες ποτέ. Για αυτό το λόγο με την Street Triple δεν χρειάζεσαι ποτέ δικαιολογία για να πας βόλτα.

ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διασκέδαση, απλότητα και πρακτικότητα είναι οι βασικές αρχές της Triumph Street Triple. Από την δυνατή απόδοση του περίφημου πολυβραβευμένου τρικύλινδρου κινητήρα των 675κεκ, μέχρι την εξαιρετική ευελιξία του ελαφριού, σπορ πλαισίου της Daytona, η Street Triple είναι κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου με πάθος που πηγάζει από την ευχαρίστηση της οδήγησης.

Για πιο δυναμική και σπορ οδήγηση, οι Street Triple R και RX διαθέτουν επιπρόσθετα ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB υψηλής απόδοσης, ακτινικά φρένα Nissin, στυλιστικές βελτιώσεις και ένα έξτρα απίπεδο ευελιξίας και απόκρισης.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ο ψυχωμένος, ικανός τρικύλινδρος κινητήρας της Street Triple προσφέρει πελώρια ροπή 68Nm στις μεσαίες στροφές και άγρια ιπποδύναμη 106 ίππων, για πολύ γρήγορη, ουρλιαχτή επιτάχυνση μέχρι και το κόκκινο στις 12,500σαλ, ώστε να μπορείς να πάρεις τις συγκινήσεις σου οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπορεί να είναι μικροκαμωμένος και δυνατός, αλλά είναι τέλεια σχεδιασμένος. Ο τρικύλινδρος σε σειρά των 675κεκ, ήδη από τη φύση του ισορροπημένος για ομαλή δύναμη, διαθέτει και ένα πρόσθετο αντικραδασμικό για οδήγηση χωρίς κραδασμούς. Ο εξελιγμένος ψεκασμός και το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα προσφέρουν ακριβή απόκριση γκαζιού και εξαιρετική ευκολία χρήσης.

ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Τοποθετημένη κάτω από τον κινητήρα, η χαμηλή εξάτμιση συγκεντρώνει το βάρος κοντά στο κέντρο και βελτιώνει την ευελιξία της Street Triple. Ο τρικύλινδρος κινητήρας παράγει παλμούς στην εξάτμιση που εναρμονίζουν την καύση για μέγιστη απόδοση.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Η Street Triple σε κουρδίζει σε κάθε βόλτα. Η γεωμετρία της, η ισορροπημένη συμπεριφορά της και η ισορροπημένη ανάρτηση εξασφαλίζουν αβίαστη ευελιξία, κράτημα και ευκολία χρήσης, με συγκινήσεις για κάθε τύπο αναβάτη. Για υπέρτατη απόδοση, η Street Triple R έχει υψηλότερων προδιαγραφών αναρτήσεις, φρένα και γεωμετρία για βελτιωμένη σπορ οδήγηση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.

ΦΡΕΝΑ, ΤΡΟΧΟΙ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Στα φρένα δεν έχει σημασία μόνο η δύναμη, αλλά και ο έλεγχος. Οι τετραπίστονες δαγκάνες Nissin της Triumph Street Triple αγκαλιάζουν δίσκους των 310χιλ τοποθετημένους σε ελαφριές, χυτές αλουμινένιες ζάντες και είναι σχεδιασμένες ώστε να συνεργάζονται αρμονικά και ισορροπημένα με το υπόλοιπο σύνολο. Οι πιο σπορ Street Triple R και RX χρησιμοποιούν ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες Nissin που ενσωματώνονται με την υψηλότερων προδιαγραφών ανάρτηση και γεωμετρία.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Με κληρονομιά από την σπορ Triumph Daytona 675 και θυμίζοντας την πρωτοποριακή superbike Daytona T595 του 1995, το αλουμινένιο πλαίσιο διπλής δοκού της Street Triple διαθέτει υπερσύγχρονο σχεδιασμό ώστε να καθοδηγεί τον εισερχόμενο αέρα μέσα από την κεφαλή για μέγιστη απόδοση και προσφέρει το τέλειο μείγμα στιβαρότητας και αίσθησης. Οι Street Triple R και RX διαθέτουν πιο απότομη κλίση κεφαλής για πιο άμεση οδική συμπεριφορά σε σπορ χρήση, τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Οι Street Triple, Street Triple R και Street Triple RX διαθέτουν αλουμινένιο υποπλαίσιο (βαμμένο κόκκινο στις Street Triple R & RX).

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κλειδί στην εκπληκτική συμπεριφορά της Triumph Street Triple είναι η ανάρτησή της. Το υψηλών προδιαγραφών ανεστραμμένο πιρούνι KYB 41χιλ και το πίσω αμορτισέρ KYB είναι εργοστασιακά προρυθμισμένα για βέλτιστη συμπεριφορά στο δρόμο, για περισσότερη σιγουριά. Οι Street Triple R και RX έρχονται με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι KYB 41χιλ και πίσω αμορτισέρ KYB, τόσο ως προς τη συμπίεση όσο και την επαναφορά - ενώ το αμορτισέρ είναι βαμμένο κόκκινο για να ταιριάζει με το στυλ τις μοτοσυκλέτας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ABS

Το πολύ ικανό σύστημα φρεναρίσματος Nissin της Street Triple υποστηρίζεται από το εξελιγμένο ABS της Triumph. O υπολογιστής του ABS κάνει πάνω από 100 υπολογισμούς το δευτερόλεπτο δουλεύοντας στο παρασκήνιο και υπό κανονικές συνθήκες δεν αισθάνεσαι την παρουσία του – είναι εκεί όμως όταν θα το χρειαστείς.

Immobiliser

In common with all Triumphs, the Street Triple is protected at standstill by a coded key immobiliser system that disables the ignition if it detects an attempt to turn or force the ignition switch without the presence of the electronically coded correct key.

Instruments

The Street Triple’s clocks are a classy mix of analogue tachometer with a fully-featured LCD multi-functional trip computer including digital speedo, fuel gauge, twin trip mileage, lap timer, programmable gear change lights, service interval announcement display and switchable ABS.

Style

Style

The Street Triple wears its stripped-back, fun-loving heart on its sleeve, from instantly recognisable twin headlights, across slash-style radiator cowls highlighting the three-cylinder engine, to its slender seat unit. The Street Triple R shows its sportier side with red radiator cowls, subframe and pin-striped wheels, showcasing Triumph’s obsession for quality and attention to detail.

Top Accessories

Quick-shifter

To smooth your progress even more, a race-inspired quick-shifter gives seamless full and part-throttle up-shift gear changes without having to use the clutch. Simple installation means no modifications to the Street Triple are required; it fits straight on to the motorcycle.

Belly Pan

Built from high impact ABS plastic and to the same level of fit and finish as standard, the factory colour-matched accessory belly pan brings a sporting touch to the Triumph Street Triple’s uncompromising street bike image.

LED Indicators

Slim-line, gloss black LED indicators, featuring a row of bright LEDs set in a cast aluminium body with rubberised mounting and Triumph logo, are a stylish and effective replacement for the standard items.

CNC Machined Levers

Replace your Triumph Street Triple’s standard fit clutch and brake levers with CNC-machined dog-leg levers, made from aerospace grade aluminium and coated with a super-tough black anodised finish. Both levers feature six-position span adjustment, laser-etched Triumph logos and are contoured to save weight.

Brake Reservoir

The CNC-machined replacement motorcycle brake reservoir replaces the standard plastic reservoir and features detailing to lid and body, laser etched Triumph logos, an integral sight glass and a tough, anodised black finish.

Street Triple ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Street Triple

9.190,00 €

Street Triple

Αυτή η μοτοσικλέτα είναι πραγματικά η επιτομή του πνεύματος της Triumph. Ευέλικτη, διασκεδαστική, ζωηρή, γεμάτη χαρακτήρα, έτοιμη για όλα και υπέροχη για να την κοιτάς.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 675κ.εκ. βρυχάται και αγριεύει όσο του ανεβάζεις ταχύτητες και, χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, η οδική συμπεριφορά είναι τώρα πιο αιχμηρή άμεση από ποτέ. Και αυτό λέει κάτι.

Τα υπόλοιπα μέρη της μοτοσυκλέτας είναι νέα επίσης. Νέα αιχμηρή ουρά, πιο λεπτεπίλεπτο ρεζερβουάρ, στενά καπάκια ψυγείου και μπροστινό φτερό. Την εμφάνιση ολοκληρώνει η νέα εντυπωσιακή σχεδίαση των ζαντών.

Θα βρεις τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας τη Street Triple οπουδήποτε, από track days μέχρι μέσα στην κίνηση.

Έχουμε δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να μετατρέψει την πιο βαρετή καθημερινή μετακίνηση σε ευχάριστη βόλτα.

Street Triple R

10.190,00 €

Street Triple R

Έχουμε δημιουργήσει την απόλυτη, θρυλικών επιδόσεων supersport, σε ένα πακέτο με εκπληκτική εμφάνιση streetfighter. Αυτή είναι η Street Triple R μας.

Ως βάση, δεν υπήρχε καλύτερη μοτοσυκλέτα για να χρησιμοποιήσουμε από τη Street Triple, η οποία ήδη είχε το πλεονέκτημα με τον αξεπέραστο κινητήρα και τη φοβερή της εμφάνιση.

Στη Street Triple R προσθέσαμε κορυφαία ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ακτινικά τοποθετημένες τετραέμβολες δαγκάνες εμπρός, οξύναμε τη γεωμετρία και δώσαμε μερικές οπτικές πινελιές που δείχνουν ότι αυτή η μοτοσικλέτα είναι διαφορετική.

Τίποτα δεν πλησιάζει τη Street Triple R.

Εύρεση Ντίλερ

No Results Available